Ολυμπία Χοψονίδου Σταρ Ελλασ / Η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε πότε θα γεννήσει το έκτο της ... / Η ίδια, μάλιστα, διευκρινίζει, ότι το βίντεο δεν είναι ολόκληρο, διότι «…χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να συνέλθουμε.».

Ολυμπία Χοψονίδου Σταρ Ελλασ / Η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε πότε θα γεννήσει το έκτο της ... / Η ίδια, μάλιστα, διευκρινίζει, ότι το βίντεο δεν είναι ολόκληρο, διότι «…χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να συνέλθουμε.».. Σταρ ελλασ η ολυμπία χοψονίδου, πατριωτάκι σαλονικιά, σύζυγος του τρισμέγιστου βασίλη σπανούλη. Η πρώην σταρ ελλάς που παντρεύτηκε με τον βασίλη σπανούλη. Η πρώην σταρ ελλάς στο βίντεο φαίνεται να κάνει δώρο στον βασίλη σπανούλη ένα ξύλινο κουτάκι… το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης! Η πρώην σταρ ελλάς και ο βασίλης σπανούλης θα αποκτήσουν το έκτο τους παιδί και η χαρά τους δεν περιγράφεται. Δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ ελλάς 2006 δημοσιεύει υλικό, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η σταρ ελλάς 2006 δεν απουσιάζει σχεδόν ποτέ από τους αγώνες του συζύγου της, αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του ολυμπιακού. | oταν βλέπω πολύτεκνες μητέρες, με πιάνει δέος. Έγκυος είναι και πάλι η πρώην σταρ ελλάς ολυμπία χοψονίδου και αποφάσισε να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα στο σύζυγό της και διάσημο μπασκετμπολίστα βασίλη σπανούλη, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Χριστίνα λέκκα και ζέτα λογοθέτη. Ο άσος του ολυμπιακού «κρεμάει» τα μπασκετικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών.

Ολυμπία Χοψονίδου: Με άψογο στυλ σε βόλτα με τα τέσσερα ...
Ολυμπία Χοψονίδου: Με άψογο στυλ σε βόλτα με τα τέσσερα ... from queen.bbend.net
Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη, ολυμπία χοψονίδου, αναφέρθηκε στην απόσυρση του αρχηγού του ολυμπιακού από την ενεργό δράση και πατέρα των παιδιών της με μία συγκινητική ανάρτηση. Η σταρ ελλάς 2006 δεν απουσιάζει σχεδόν ποτέ από τους αγώνες του συζύγου της, αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του ολυμπιακού. Δέκα χρόνια γάμου για το ζευγάρι. Η πρώην σταρ ελλάς που παντρεύτηκε με τον βασίλη σπανούλη. Η ολυμπία χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 ιουνίου 1983 στο κρασνοντάρ της ρωσίας από έλληνες γονείς ποντιακής τον απρίλιο του 2006 εξελέγη σταρ ελλάς στα καλλιστεία του αντ1. Δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ ελλάς 2006 δημοσιεύει υλικό, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ο αρχηγός του ολυμπιακού φυσικά αιφνιδιάστηκε μη μπορώντας να πιστέψει ότι η σύζυγος του είναι… ξανά έγκυος! | oταν βλέπω πολύτεκνες μητέρες, με πιάνει δέος.

Μια φορτισμένη συναισθηματικά δημοσίευση έκανε η ολυμπία χοψονίδου, μετά την ανακοίνωση του βασίλη σπανούλη ότι σταματάει το μπάσκετ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην μύκονο και όπως έχει αναφέρει πολλές φορές ο μπασκετμπολίστας, ήταν αυτό που λέμε «κεραυνοβόλος έρωτας». Η ολυμπία χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 ιουνίου 1983 στο κρασνοντάρ της ρωσίας από έλληνες γονείς ποντιακής τον απρίλιο του 2006 εξελέγη σταρ ελλάς στα καλλιστεία του αντ1. «είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία τους: Το μεσημέρι του σαββάτου με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό πως αποσύρεται από το μπάσκετ. Δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η ολυμπία χοψονίδου με τον βασίλη σπανούλη και το θύμισε στο κοινό της με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό. Η πρώην σταρ ελλάς άλλωστε, που είναι παντρεμένη με τον βασίλη σπανούλη από. Ένα συγκινητικό ποστάρισμα έκανε το σάββατο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ολυμπία χοψονίδου, με αφορμή την. Τον ερχομό του έκτου τους παιδιού περιμένουν ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου, είδηση που ήρθε μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της ολυμπίας στο. Στο πάρτι γενεθλίων του αρχηγού του ολυμπιακού η ολυμπία χοψονίδου είχε φροντίσει όλα να είναι στην εντέλεια ώστε να μην λείψει τίποτα στους καλεσμένους όμως το καλύτερο το φύλαγε για τον άντρα της. Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η πρώην σταρ ελλάς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με τον άνδρα της ζωής της, γράφοντας: Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός. Έγκυος είναι και πάλι η πρώην σταρ ελλάς ολυμπία χοψονίδου και αποφάσισε να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα στο σύζυγό της και διάσημο μπασκετμπολίστα βασίλη σπανούλη, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Σταρ ελλασ η ολυμπία χοψονίδου, πατριωτάκι σαλονικιά, σύζυγος του τρισμέγιστου βασίλη σπανούλη. Ο αρχηγός του ολυμπιακού φυσικά αιφνιδιάστηκε μη μπορώντας να πιστέψει ότι η σύζυγος του είναι… ξανά έγκυος! Η σταρ ελλάς 2006 δεν απουσιάζει σχεδόν ποτέ από τους αγώνες του συζύγου της, αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του ολυμπιακού. Σε λίγες ημέρες ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου θα καλωσορίσουν στον κόσμο το πέμπτο παιδί τους. Η πρώην σταρ ελλάς στο βίντεο φαίνεται να κάνει δώρο στον βασίλη σπανούλη ένα ξύλινο κουτάκι… το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης!

Ολυμπία Χοψονίδου: «Διέρρευσαν» φωτογραφίες της χωρίς ...
Ολυμπία Χοψονίδου: «Διέρρευσαν» φωτογραφίες της χωρίς ... from freegossip.gr
Η σύζυγος του kill bill έκανε μια συγκινητική αφιέρωση, μετά την ανακοίνωση για το τέλος της καριέρας του. Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε η ολυμπία χοψονίδου να σχολιάσει την απόφαση του συζύγου της βασίλη σπανούλη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η πρώην σταρ ελλάς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με τον άνδρα της ζωής της, γράφοντας: Συμμετείχαν τότε η γιολάντα διαμαντή. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία τους: Στο «μεγαλείο της καρδιάς» του βασίλη σπανούλη αναφέρθηκε η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου. Ο αρχηγός του ολυμπιακού φυσικά αιφνιδιάστηκε μη μπορώντας να πιστέψει ότι η σύζυγος του είναι… ξανά έγκυος! «είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας.

Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου.

H ολυμπία χοψονίδου είναι έγκυος για έκτη φορά, σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας με τα πέντε τους. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η ολυμπία χοψονίδου με τον βασίλη σπανούλη και το θύμισε στο κοινό της με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της σαν χθες πριν από 10 χρόνια, η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης ενώθηκαν με τα με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η πρώην σταρ ελλάς δημοσίευσε στον προσωπικό της. Οι φορες που καμαρωσε τον βασιλη σπανουλη στο γηπεδο με τα παιδια τους. Η ολυμπία χοψονίδου προέβη σε ανάρτηση στο instagram, όπου προσέφερε σε συσκευασία δώρου στον βασίλη σπανούλη το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της. Η πρώην σταρ ελλάς άλλωστε, που είναι παντρεμένη με τον βασίλη σπανούλη από. Ο αρχηγός του ολυμπιακού φυσικά αιφνιδιάστηκε μη μπορώντας να πιστέψει ότι η σύζυγος του είναι… ξανά έγκυος! Δέκα χρόνια γάμου για το ζευγάρι. Σύντομα θα αποκτήσει και νέο μέλος! «είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν ήδη πέντε.

Σταρ ελλασ η ρέα τουτουντζή, κορίτσαρος, μισ ελλασ η εύη αδάμ, κούκλα! Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η πρώην σταρ ελλάς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με τον άνδρα της ζωής της, γράφοντας: Η πρώην σταρ ελλάς άλλωστε, που είναι παντρεμένη με τον βασίλη σπανούλη από. Η πρώην σταρ ελλάς φόρεσε ένα μπουστάκι και ένα παρεό για φούστα και αρχικά τραγούδησε. Τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του ολυμπία χοψονίδου είναι ο βασίλης σπανούλης, ο οποίος έχει πει ότι είναι η γυναίκα της ζωής.

Ολυμπία Χοψονίδου: Kαμάρωσε τα παιδιά της στην προπόνηση ...
Ολυμπία Χοψονίδου: Kαμάρωσε τα παιδιά της στην προπόνηση ... from www.tlife.gr
Σε λίγες ημέρες ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου θα καλωσορίσουν στον κόσμο το πέμπτο παιδί τους. Χριστίνα λέκκα και ζέτα λογοθέτη. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Τον ερχομό του έκτου τους παιδιού περιμένουν ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου, είδηση που ήρθε μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της ολυμπίας στο. Η πρώην σταρ ελλάς στο βίντεο φαίνεται να κάνει δώρο στον βασίλη σπανούλη ένα ξύλινο κουτάκι… το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης! Τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του ολυμπία χοψονίδου είναι ο βασίλης σπανούλης, ο οποίος έχει πει ότι είναι η γυναίκα της ζωής. Η ολυμπία χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 ιουνίου 1983 στο κρασνοντάρ της ρωσίας από έλληνες γονείς ποντιακής τον απρίλιο του 2006 εξελέγη σταρ ελλάς στα καλλιστεία του αντ1. Η σταρ ελλάς 2006 δεν απουσιάζει σχεδόν ποτέ από τους αγώνες του συζύγου της, αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του ολυμπιακού.

H ολυμπία χοψονίδου είναι έγκυος για έκτη φορά, σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η ολυμπία χοψονίδου με τον βασίλη σπανούλη και το θύμισε στο κοινό της με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό. Το μεσημέρι του σαββάτου με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό πως αποσύρεται από το μπάσκετ. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. H ολυμπία χοψονίδου είναι έγκυος για έκτη φορά, σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στο πάρτι γενεθλίων του αρχηγού του ολυμπιακού η ολυμπία χοψονίδου είχε φροντίσει όλα να είναι στην εντέλεια ώστε να μην λείψει τίποτα στους καλεσμένους όμως το καλύτερο το φύλαγε για τον άντρα της. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της σαν χθες πριν από 10 χρόνια, η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης ενώθηκαν με τα με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η πρώην σταρ ελλάς δημοσίευσε στον προσωπικό της. Σταρ ελλασ η ολυμπία χοψονίδου, πατριωτάκι σαλονικιά, σύζυγος του τρισμέγιστου βασίλη σπανούλη. Μια φορτισμένη συναισθηματικά δημοσίευση έκανε η ολυμπία χοψονίδου, μετά την ανακοίνωση του βασίλη σπανούλη ότι σταματάει το μπάσκετ. Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Η ολυμπία χοψονίδου προέβη σε ανάρτηση στο instagram, όπου προσέφερε σε συσκευασία δώρου στον βασίλη σπανούλη το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός. Η ολυμπία χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 ιουνίου 1983 στο κρασνοντάρ της ρωσίας από έλληνες γονείς ποντιακής τον απρίλιο του 2006 εξελέγη σταρ ελλάς στα καλλιστεία του αντ1.

Η ίδια, μάλιστα, διευκρινίζει, ότι το βίντεο δεν είναι ολόκληρο, διότι «…χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να συνέλθουμε» ολυμπία χοψονίδου. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία τους:
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama